8    VERDAGUER CORTES, SERGI

ENTRENADOR

EL HARCHE, SALAM

TARGETES

Gran partit i molt bona imatge la que avui ha ofert l'Aleví "A" escalenc davant el totpoderós Girona. El primer quart els escalencs l'han tingut totalment controlat ja que encara que la possessió era pels gironinns era al seu propi camp ja que els anxovers han presionat molt bé i els locals només han xutat a porteria en el gol, per la seva banda els costaners a part del gol han gaudit de dues bones aproximacions a la porteria local. Els anxovers inclús s'han avançat al marcador mitjançant un bon gol d'en Pol després d'una bona pressió dels escalencs a la sortida de pilota dels gironins, era el primer gol que encaixaven els de la Capital en Lliga. Els locals han estat nerviosos durant els següents minuts però al final han aconseguit empatar en la única ocasió de gol en tot el primer parcial. El segon quart ha canviat però no massa, o sigui control de joc gironí i els escalencs pressionant bé i esperant fer mal a la contra, la diferència ha estat que en aquest període el CF Girona ja ha gaudit dos tres bones ocasions per avançar-se però no les ha aprofitat degut a la mala punteria o les aturades del Carlos. Així s'ha arribat a la mitja part amb un meritori 1-1 al marcador. El tercer i quart període els gironins s'han mostrat una mica superiors i han apretat de valent, la clau del partit ha estat que els locals han marcat el 2-1 només començar el tercer i això els hi ha donat la tranquilitat necessària per no perdre el ritme. Tot i axiò a manca de 12 minuts pel final del partit els escalencs han marcat el 4-2 que tornava a neguitejar tant als jugadors com al públic local mitjançant un gran gol d'en Marcos després d'una excel.lent jugada inidividual, en la que s'ha desfet de tres jugadors i ha finalitzat amb un gran xut. Després ha vingut la lesío d'en Joel (que te el lligament extern del genoll dret inflamat i està a l'espera d'una ressonància) i faltant 4 minuts han tornat a marcar i han deixat el marcador en un just 5-2. Avui teniem la important baixa en defensa de l'Aleix.
En definitva, gran partit del FC L'Escala que ha donat un grandíssima imatge en un camp important i difícil. A remarcar que fins a dia d'avui el Girona no havia encaixat cap gol en Lliga.
Enhorabona nois!!! Gran treball de tot l'equip!!! Força L'Escala!!!