ALEVÍ "C": 9ªJornada (Dissabte, 29-11-2014)

Fitxa de PartitTemporada 2014-2015

Data:  29/11/2014      Hora:  14:30 hALEVÍ SEGONA DIVISIÓ (GRUP 27)    Jornada 9

GUILLEM (56')

Gran victòria dels anxovers en un partit jugat amb molta intensitat per part dels dos equips. Els costaners tot i tenir les baixes d'en Narcís i en Biel han fet un molt bon partit i han merescut guanyar el partit més holgadament però els visitants han tret molt de profit dels xuts llunyans i de falta directe ja que tres dels seus gols han estat així, a part els visitants han vingut reforçats amb dos jugadors del seu Aleví "A" que els hi han donat molta solidesa defensiva.
El partit ha començat malament pels interessos escalencs ja que en els primers minuts no estaven dins el partit i això ho ha aprofitat el rival per fer dos gols llunyans de falta directa. Els locals lluny d'enfonsar-se han demostrat tenir caràcter i joc suficients per remuntar el partit, situant un clar 5 a 2 al marcador quan faltaven 10 minuts per acabar el match. El partit semblava controlat però en 30 segons "tontos" s'ha complicat tot ja que s'han encaixat dos gols, el primer d'un xut llunyà i el següent només fer la sacada de centre després d'una perdua innecessària dels locals. Això ha fet que els últims 4 minuts fossin de molta incertesa per lo ajustat del marcador i que es juguessin amb molta intensitat ja que els visitants han apretat molt utlitzant el joc directe (pilotes a l'olla) o els xuts llunyans. Al final els escalencs han aconseguit mantenir l'avantatje en el marcador i fins i tot han pogut marcar algun gol més.
 En definitiva, molt bon partit de futbol en que els anxovers han aconseguit una victòria merescuda i de mèrit davant un bon rival.