ALEVÍ "C": 10ªJornada (Diumenge, 14-12-2014)

Fitxa de PartitTemporada 2014-2015

Data:  14/12/2014      Hora:  10:00 hALEVÍ SEGONA DIVISIÓ (GRUP 27)    Jornada 10

TARGETES

Victòria justa dels costaners en un partit molt estrany. Els anxovers han començat de forma espectacular ja que han fet 24 minuts jugant molt bé, desaprofitant moltes ocasions de gol i passant per sobre el rival que no generava ni joc ni perill. Però una vegada s'ha aconseguit el 3 a 0 ha arribat lo incomprensible, relaxació dels locals que ha aprofitat el Navata els últims 6 minuts del segon període per dominar el partit, marcar dos gols i desaprofitar un parell d'ocasions de gol per empatar el partit. L'inici del tercer parcial ha estat la continuació dels últims minuts del segon parcial domini visitatant que han aprofitat per empatar el partit. L'empat ha fet reaccionar als locals que han fet uns molt bons darrers 10 minuts del tercer període en els que han tornat a dominar el partit i han situat al marcador un cómode 5-3. L'inici de l'últim quart ha estat bó ja que s'ha jugat força bé i s'han desaprofitat un parell d'ocasions clares de gol però llavors els locals s'han tornat a relaxar i els navatencs han aprofitat per tornar a dominar el partit però sense aconseguir cap gol més.
En definitiva, victòria justa en un partit extrany en que els locals no han mostrat la intensitat defensiva esperada i que és una de les claus de la bona temporada de l'equip. Lo únic que es pot extreure de positiu és que no ha estat davant un rival de la part alta de la Taula Classificatòria, si això hagués succeit avui davant un rival més fort el més segur que estariem parlant d'una derrota escalenca.