ALEVÍ "C": 19ªJornada (Diumenge, 8-3-2015)

Fitxa de PartitTemporada 2014-2015

Data:  08/03/2015      Hora:  11:30 hALEVÍ SEGONA DIVISIÓ (GRUP 27)    Jornada 19

DIDAC (45')

Derrota inesperada i força injusta  ja que el més normal un cop vist el partit hagués estat un empat o una victòria per la mínima dels escalencs davant un equip com el CF Base Roses que tot i estar situat a la part baixa de la Taula Classificatòria és un rival molt difícl de batre al seu camp ja que només ha perdut 2 partits en tota la Lliga contra els dos primers classifcats
Dit això, l'equip a acusat molt el primer quart que ha fet en que s'ha sortit amb una important empanada defensiva i manca d'intensitat alarmant en el joc que els rosincs han aprofitat per situar-se amb un clar 3-0 que encara hagues pogut ser molt més ampli ja que l'Anass avui ens ha salvat fent un parell o tres de parades increibles. Els anxovers al primer període han arribat un parell de vegades amb perill a la porteria local pero no ho han sabut aprofitar. A partir del segon parcial el partit ha canviat totalment els escalencs han passat a dominar el partit i a jugar amb intensitat i els locals només s'han aproximat a porteria en un parell d'ocasions, el joc ofensiu tot i no ser el millor s'han generat un parell d'ocasions de gol i en una d'elles ha marcat el 3-1 en un llançament de falta magistral de Joan, però a la següent jugada un altre errada defensiva en la sortida de pilota ha propiciat el quart gol local que posava les coses molt difícls a l'equip de cares a la segona part. El tercer i quart períodes ha estat un monóleg dels escalencs que s'han tret la "son de les orelles" i han jugat amb la intensitat que requeria el partit, a part s'ha esta força bé en el joc ofensiu generant joc i creant moltes ocasions de gol. L'equip ha aconseguit el més difícil situar el 4-3 encara a manca de jugar l'ultim parcial (15 minuts), però no ha estat possible remuntar el partit tot i que els anxovers per joc i ocasions han merescut guanyar o com a minim empatar, no han estat afortunats de cara a porteria i no ha pogut ser... unes vegades les parades del porter, altres la manca d'encert i altres per la preicipitació o nervisosime han impedit que el FC L'Escala aconseguís el premi. Els locals entre el tercer i quart parcial pràcticament no s'han acostat a la porteria escalenca, només ho han fet tímidament en un parell de contres.
En definitiva, derrota dura de la que ha d'aprendre l'equip ja que no es pot sortir a jugar un partit amb poca intensitat, manca de concentració i creient que amb el mínim esforç segur que s'aconsegueix la victòria. Avui semblava que la majoria de jugadors havia passat la nit de dissabte en blanc. No passa res!! I de tot s'aprèn... Força L'Escala!!!! Hem d'arreglar-ho el proxim partit contra el Vilamalla, un rival directe.