ALEVÍ "A": Torneig 11 Setembre (Dijous, 11-9-2014)

6º- EF Baix Ter "A"
7º- FC L'Escala "A"
(Participaven 12 equips)

CF Girona "A"  2 - FC L'Escala 0
Derrota justa dels escalencs davant un gran equip. Això si els anxovers han oposat molta resistència ja que al minut 18 (recordem que els partits duraven 25 minuts) el marcador era d'empat a 0.

UE Olot "A" 0 - FC L'Escala 2
Victòria espectacular dels escalencs que han donat la gran campanada davant un rival d'entitat com és l'UE Olot. El partit ha estat molt igualat però amb ocasions més calres de gol pels costaners. Els Gols els han marcat en Pol i en David.

EF Baix Ter "A" 2 - FC L'Escala 1
Derrota totalment injusta dels anxovers en un partit que ha dominat en tot moment el FC L'Escala però en el que no s'ha estat encertat de cara a gol, en canvi el EF Baix Ter ha marcat en les dues úniques ocasions  de gol. Els escalencs han tingut 5-6 clares de gol (dos d'elles dos  xuts al pal) i a part li han anul.lat un gol a en Joel (totalment legal) al inici de partit (minut 2) que segurament hagés canviat el devenir del partit. Els anxovers han començat perdent a 0-1 i ha empatat en Pol amb un gran gol però els baixempordanesos han marcat quan faltaven 2 minuts en un llançament de còrner.
En definitiva, gran campionat del FC L'Escala en un Torneig amb molt nivell però del que s'ha marxat amb un mal gust de boca ja que s'ha perdut de format totalment injusta el darrer partit.

A seguir treballant  com fins ara, ànims nois!!! Força L'Escala!!!