8    VERDAGUER CORTES, SERGI

ENTRENADOR

EL HARCHE, SALAM

TARGETES

Victòria important en un partit gris dels anxovers. Avui l'equip no ha ofert la seva millor versió però tot i no estar gens bé ha tirat el partit endavant, un fet important ja que avui la victòria era vital i pràcticament obligada. El començament de partit ha estat per part dels escalencs a un ritme molt baix ofensivament sense generar ocasions de gol i defensivament s'ha començat concentrat i sòlid ja que els rosincs no han inquietat la porteria visitant. Tot i l' "espessor" ofensiu els escalencs han desencallat el partit mitjançant en Pol que ha fet dos grans gols gairebé consecutius. El segon quart ha sigut de tràmit, els escalencs amb el 0-2 al marcador han dominat més però sense crar massa ocasions de gol, només n'han tingut dues i els rosincs només han inquietat la porteria defensada per Carlos en les dues últimes jugades del període. Quan el partit estava controladíssim ja que als dos primers minuts del tercer període s'han tingut 2 ocasions molt clares per marcar el 0-3 i que no han entrat d'autèntic miracle i que hagués deixat el partit vist per sentència, ha arribat lo inexplicable, l'equip ha tingut una baixada de tensió considerable i de manca de concentració defensiva que ha permés l'AE Roses entrar al partit ja que ha empatat en dos gols consecutius als primers 4 minuts. Els següents 9 minuts fins que els escalencs han marcat el 2-3 han estat jugats amb molt nerviosisme per part escalenca i amb incertesa en el marcador ja que els locals han tingut una pujada de moral i s'han vist capaços d'anar a pel partit. Tot ha canviat, com hem dit abans amb el 2-3 que ha tornat a marcar-lo en Pol en un gran xut de fora l'àrea i que aconseguia el seu "Hat-trick" i amb el 2-4 que ha marcat l'Edgar a la següent jugada amb un bon llançament de falta i que feia que s'arribés a l'últim període amb un còmode 2-4. A l'inici del darrer quart els visitants han tornat a pecar del mateix falta d'intensitat i concentració defensiva fet que han aprofitat els rosincs per marcar el 3-4 a la sortida d'un còrner en que un jugador local ha rematat de cap totalment sol. Aquesta vegada el conjunt escalenc ha reaccionat i ha tornat a dominar el partit, això si sense jugar bé i ha deixat sentenciat el partit amb un cinquè gol que ha marcat en David i que ha estat espectacular ja que després de driblar al seu marcador ha engaltat un gran xut de fora l'àrea que ha entrat per tot l'escaire.
En definitiva, victòria important i necessària en un partit gris dels anxovers que el més bó ha estat el resultat final i que ha de servir perquè l'equip vegi que en aquesta Categoria s'ha d'estar els 60 minuts de partit concentrat i a totes perquè sinó qualsevol equip et pot complicar el partit. Destacar que l'AE Roses aquesta Temporada l'entrena en "Marquet" un escalenc que ha estat molts anys entrenant al Futbol Base del FC L'Escala.