ALEVÍ "C": 13ªJornada (Diumenge, 18-1-2015)

Fitxa de PartitTemporada 2014-2015

Data:  18/01/2015      Hora:  10:00 hALEVÍ SEGONA DIVISIÓ (GRUP 27)    Jornada 13

TARGETES

Victoria molt treballada davant un equip de la part baixa de la Taula Classificatòria però que juga molt bé a futbol i que defensivament te un rendiment altíssim (és el 6è equip que ha encaixat menys gols, només 40) però que al davant li falta "pòlvora". El partit ha estat igualat en tot moment i ha estat molt entretingut tant pel joc desplegat pels dos equips com per la igualtat que hi havia al terreny de joc i per la incertesa del marcador. Els escalencs han començat forts i aviat s'han avançat en el marcador amb un gran gol d'en Biel a part han tingut una altra bona ocasió de gol per ampliar el marcador que no han pogut aprofitar però mica en mica el partit s'ha anat igualant fins que els rosincs han empatat abans d'acabar el primer període. Els últims tres parcials han estat molt igualats i ha decidit el partit un molt bon gol d'en Thibaut al minut 20 de partit. Els últims minuts ha estat molt emocionants per la incertesa en el marcador ja que els dos equips han gaudit d'ocasions per marcar els escalencs n'han tingut al contracop ja que els rosincs han passat a jugar amb defensa de 2 i amb 3 jugadors al davant als darrers cinc minuts de partit per intentar aconseguir l'empat. Avui ha vingut a jugar amb l'equip l'Aleix de l'Aleví "A" que ahir dissabte no va poder anar a jugar amb el seu equip i ha fet un bon partit.
En definitiva, victòria important dels anxovers que consolida l'equip a la 4ª posició en Lliga i que dona força i confiança a l'equip per afrontar els dos difícils partits que queden per acabar la 1ªvolta, contra la UE La Jonquera i contra el CF Esplais.