ALEVÍ "C": 16ªJornada (Dimarts, 10-2-2015)

Fitxa de PartitTemporada 2014-2015

Data:  10/02/2015      Hora:  19:30 hALEVÍ SEGONA DIVISIÓ (GRUP 27)    Jornada 16

0-1  GRANDE QUINTERO, ANIOL (16')
       0-2  PIERNAU DIAZ DE LA SERNA, ALEIX (22')

TARGETES

Derrota molt dolorosa dels escalencs ja que a part que no han pogut aprofitar que els seus màxims rivals a la Lliga aquesta jornada han perdut avui s'hi ha afegit que els anxovers han merescut clarament la victòria ja que tant pel control de pilota com de partit com per ocasions de gol (n'hem tingut 8-9 de clares a parts dels gols) han estat superiors en tot moment als rivals. El domini de la pilota i control de partit l'han tingut sempre els costaners que han dominat totalment al rival. Els visitants això si han estat sempre defensant molt enrera amb molt ordre, intensitat i molt ben posicionats i intentant sortir a la contra quan podien, només ho han pogut fer al segon període fet que han sabut aprofitar ja que en les 3 primeres aproximacions a la porteria escalenca han aconseguit marcar fet que ha marcat molt en el devenir del partit. El primer parcial ha estat dominat totalment pels escalencs que sempre han tingut la possessió de pilota encara que només han gaudit de dues ocasions per poder marcar per la seva banda els fortianencs no s'han acostat a la porteria escalenca. L'inici del segon període ha marcat el partit, en la primera jugada una errada en la circulació de la pilota l'han aprofitat els visitants per robar la pilota i amb un ràpid contracop avançar-se en el marcador, els anxovers no ho han acusat i han seguit amb la mateixa tònica que al primer parcial i han tingut dues ocasions claríssimes per aconseguir l'empat, però a mitjans de parcial els fortianencs han aconseguit el segon gol en una molt bona jugada individual, era la segona ocasió de gol que tenien... Els escalencs han quedat molt tocats amb el segon gol i en 2-3 minuts amb prou feines han generat joc i just quan s'estaven refent i han gaudit de dues ocasions molt clares per marcar, un xut al travesser i una triple rematada que els defensors hant tret en tres ocasions seguides de la mateixa línia de gol, el CE Fortià ha marcat el tercer gol després de tornar a aprofitar una errada defensiva dels locals gairebé en la darrera jugada d'aquest segon període. El tercer i quart períodes han estat un repàs futbolístic dels anxovers que han tingut totalment tancat al rival al seu camp i han gaudit de 6-7 ocasions molt clares de gol a part dels 3 gols que han marcat, els visitants per la seva part només han gaudit d'un parell de contratacs que ha parat molt bé l'Anass. El FC L'Escala ha fet el més difícil empatar el partit quan encara faltaven 10 minuts per acabar el partit i el rival estava molt enfonsat però avui no era el dia dels escalencs ja que ha tingut tres ocasions de gol claríssimes per marcar el 4-3 una d'elles un altre travesser però no les han aprofitat i el Fortià en la primera aproximació de l'últim parcial ha aconseguit marcar el gol de la victòria quan faltaven tres minuts a la sortida d'un corner. Els anxovers han tingut tres ocasions més per aconseguir com a mínim l'empat, un u contra u amb el porter i un gran xut d'en Joan a la sortida d'un còrner que el porter visitant ha fet una gran parada però avui no era el dia... A destacar els dos grans gols que han marcat en Joan (de falta directa) i el d'en Biel que ha marcat d'esperó a la sortida d'un còrner. Avui l'equip tenia les dues importants baixes d'en Kayo i en Thibaut.
En definitiva, derrota totalment injusta dels escalencs que han merescut guanyar el partit per 2-3 gols de diferència com a mínim però unes vegades la mala sort, altres la manca d'encert i forces les parades de mèrit del porter rival ho han impedit.
Enhorabona Nois pel gran partit que hem fet!!! És el camí a seguir avui només ha mancat fortuna i encert de cara a porteria. Anims i Força L'Escala!!!