ALEVÍ "C": 23ªJornada (Dissabte, 11-4-215)

Fitxa de PartitTemporada 2014-2015

Data:  11/04/2015      Hora:  15:45 hALEVÍ SEGONA DIVISIÓ (GRUP 27)    Jornada 23

LOIS (37')

Nova derrota dels anxovers davant un conjunt que només havia guanyat 5 partits en la Lliga i que avui s'ha reforçat amb dos jugadors de l'Aleví "A" que han cabat marcant diferències ja que han marcat 4 dels cinc gols dels locals.
El partit ha començat molt bé pels escalencs que dominaven i portaven el pes del partit i fins i tot han desaprofitat un parell de bones ocasions, el primer gol l'ha maract en Thibaut desprès d'una bona jugada col.lectiva. Amb el 0-1 al marcador els visitanta han tingut tres ocasions claríssimes consecutives per sentenciar el partit ja que els locals  estaven molt tocats, han tingut dos 1 contra 1 amb el porter i han estavellat una pilota al travesser, els llançanencs al primer període no han xutat a porteria. La clau del partit ha arribat en la primera jugada del segon període quan els locals han empatat després d'una greu errada en la sortida de pilota, els visitants han quedat KO i ho han aprofitat els locals per marcar el 2-1 d'una falta directa que ha entrat per tot l'escaire i el 3-1 en una falta lateral mal defensada que ha permés rematar al davanter totalment sol, aquest segon període els escalencs no han inquietat la porteria contrària. L'inici del tercer quart ha estat prometedor perque els anxovers dominaven i tenien ocasions de gol, de fet han marcat de seguida el 3-2 mitjançant un bon sut de primeres d'en Kayo després de la passada de la mort d'en Thibaut. Però de seguida el futbol ha tornat a ser molt dur amb els anxovers ja que el Llançà ha marcat el 4-2 al cap d'un minut en un altra llançament de falta que ha entrat per tot l'escaire. A partir d'aquest moment el FC L'Escala ho estat intentant durant la resta de partit això si amb més cor i ganes que cap i efectivitat i no ha pogut fer efectiva la remuntada. El 3º gol l'ha marcat en Didac en un còrner assajat que ha rematat al primer pal. S'ha d'assenyelar que avui quan el Llançà s'ha avançat se'ns ha fet molt dificil remuntar ja quie l'equip últimament te molt afectada la moral per la ratxa negativa de resultats en la qual estem inmersos.
Avui l'actitud ha estat positiva, el que ens ha penalitzat molt ha estat la manca de concentració i intensitat defensiva del segon quart, això ha acabat deicidint el partit.
No passa res nois!!!! Ànims i Força L'Escala!!!! Arribaran els resultats positius.