ALEVÏ "C": 24ªJornada (Dissabte, 18-4-2015)

Fitxa de PartitTemporada 2014-2015

Data:  18/04/2015      Hora:  16:00 hALEVÍ SEGONA DIVISIÓ (GRUP 27)    Jornada 24

LOIS (37')

La Federació ha donat per perdut el partit al CF Llers perquè va alinear a 4 jugadors del seu Aleví "A".
Derrota escalenca en un partit on qualsevol dels dos equips podia haver guanyat.
El partit ha començat amb domini escalenc i han gaudit de vàries ocasions per avançar-se en el marcador, al minut cinc un bon xut d'en David ha sortit fora per poc, els anxovers no han afluixat i han estavellat una pilota al travesser i al cap de dos minuts han desaprofitat un 1 contra 1. El primer període ha estat dominat pels escalencs i els locals no han inquietat la porteria visitant, es podia haver arribat al final amb un 0-1 o 0-2 tranquil.lament. A partir del segon parcial el partit ha estat diferent, domini altern i ocasions pels dos equips, al final ha guanyay qui ha estat més encertat de cara a porteria. Els costaners han estat intensos i concentrats durant tot el partit però no ha sigut el seu dia de cara a porteria per altra banda els llersencs han marcat el primer i el tercer gol de 2 grans xuts de fora l'àrea com ve siguent habitual en els darrers partit que juguen els costaners. Avui ens han vingut a ajudar l'Aleix i en David que han fet un bon partit, tots dos a última hora ja que en Moha i en Narcís han estat amb vòmits just una hora abans de fer el desplaçament a Llers. S'ha de remarcar que el CF Llers ha alineat a 3 jugadors del seu Aleví "A" per lo que s'ha presentat una reclamació a la Federació per donar-nos el partit per guanyat ja que només es poden alinear a 2 jugadors d'un altre aleví.
En definitiva, derrota dels escalencs que segueix inmersos en dinàmica negativa en un partit igualat que ha guanyat el que ha tingut més encert de cara a porteria.