ALEVÍ "C": 25ªJornada (Dissabte, 25-4-2015)

Fitxa de PartitTemporada 2014-2015

Data:  25/04/2015      Hora:  10:00 hALEVÍ SEGONA DIVISIÓ (GRUP 27)    Jornada 25

LOIS (37')

Derrota escalenca en un partit que ja hem vist en 4 ó 5 ocasions ens els darrers dos mesos de Competició. Encara que soni a excusa els anxovers mereixien la victòria i només la mala sort i la desconexió defensiva durant 10 minuts han fet que perdessim un partit de manera increible.
Els dos primers parcials han estat dominats totalment pel conjunt anxover que ha jugat molt bé i a part ha generat moltes ocasions de gol, a part els locals no han inquietat la porteria en aquest dos primers períodes, el resultat final a mitja part reflexava un clar 0-3 però els costaners podien haver marcat tranquil.lament 2-3 gols més. Els primers 8 minuts del tercer període ha estat igual, dominats pels escalencs i tenint un parell d'ocasions de gol molt clares (un xut al travesser i un altre que un defensa navatenc ha tret sobre la mateixa línia de gol) per ampliar l'avantatje. La debacle ha arribat al minut 9 d'aquest parcial quan un defensa escalenc ha fet una falta totalment innecessària la pilota ja que el davanter local havia perdut ja el control de l'esfèrica, els navatencs han llançat la falta i han marcat després d'aprofitar un mal refus del porter (cap jugador escalenc ha anat al rebot i els locals han marcat a plaer), al cap d'un minut un centrada lateral sense cap tipus de perill ha votat malament i ha passat per sobre de l'Anass; els locals ja estaven dins el partit i els visitants  han acusat el cop ja que al trobar-se inmersos en una clara dinàmica negativa (des de fa algunes setmanes) s'han enfonsat anímicament i això ho ha aprofitat el rival. Tot i això els escalencs han pogut marcar el 2-4 però un defensa local ha tret la pilota de damunt la mateixa línia de gol de forma increible. El 3-3 ha arribat després d'una bona jugada col.lectiva del CF Navata. Els escalencs han marcat encara el 3-4 després d'una gran jugada d'en Thibaut i quan havien fet el més difícil (sobreposar-se al empat i tornar-se a avançar en el marcador), han concedit l'empat a 4 només fer la sacada de centre quan un jugador local se n'ha anat fàcilment de 3 defensors escalencs i ha definit perfectament davant la sortida desesperada de l'Anass. L'equip ho ha seguit intentant però els locals han marcat el definitiu 5-4 en un gran xut de fora l'àrea, això si mal defensat ja que el jugador ha tingut tot el temps del mon per xutar ja que no li ha sortit cap defensor per tapar-lo. Avui teniem la baixa d'en Biel.
En definitiva, nova derrota dels escalencs que dona continuitat a la mala ratxa de l'equip en un partit que els errors defensius han condemnat als costaners després de fer uns excel.lents primers 40 minuts de joc.