6    COSTA LOPERA, GENIS

ENTRENADOR

LUQUE SANCHEZ,JOAN

TARGETES

Victòria escalenca després de cinc partits sense guanyar amb 3 derrotes i 2 empats. Tot i no fer el seu millor partit els escalencs han guanyat d'una forma increible ja que es perdia 0-3 al minut 45 i s'ha remuntat el partit en cinc minuts bojos i espectaculars aconseguint 4 gols consecutius que han deixat als visitants totalment KO, després inclús s'ha pogut ampliar el marcador peròs s'han desaprofitat un parell d'ocasions clares de gol.
Els primers 10 minuts de partit han estat totalment dominats pels escalencs però han desaprofitat 3 clares ocasions de gol per avançar-se en el marcador però el que són les coses els garrotxins han marcat el 0-1 en la primera aproximació a porteria, el període ha acabat amb un lleuger domini escalenc en que inclús podia haver empatat. El segon parcial ha estat fatal pels interessos escalencs, els visitants han estat molt superiors i han marcat el 0-2 i inclús podien haver marcat algun gol més, els locals per la seva banda no han inquietat la porteria contrària. El tercer període ha començat amb el 0-3 dels presencs després d'una greu errada defensiva, això ha afectat molt als locals que amb prou feines han generat joc i ocasions, els visitants per la seva banda només es defensaven amb ordre, ha estat un parcial igualat ja que tot i que el FC L'Escala dominava lleugerament no ha generat ocasions clares de gol. El quart període ha estat espectacular ja que els anxovers han sortit endolladíssims i han remuntat el partit en cinc minuts impressionants de tot l'equip, els visitants no s'en sabien avenir davant l'allau de joc i intensitat dels empordanesos ja que inclús han pogut encaixar més gols. Als darrers dos  minuts han estat molt emocionants més per la incertesa del marcador que pel perill generat pels garrotxins.
En definitiva, victòria important ja que donarà confiança als escalencs per afrontar els darrers partits de la temporada ja que tenim en principi un Calendari assequible.