ALEVÍ "A": Torneig EF Sant Feliu G. (Dissabte, 6-6-2015)

4º- CD Blanes "A"
5º- CF Palafrugell "A"
(Participaven 8 equips)

EF Sant Feliu G. "A"  3 - FC L'Escala 1
Resultat enganyós encara que just ja que una desconexió defensiva molt forta als darrers 5 minuts ha propiciat que els ganxons marquessin 3 gols seguit per remuntar el partit. El primer quart d'hora ha estat totalment dominat pels escalencs, a part de marcar el 0-1 mitjançant Pol després d'una molt combinació amb l'Edgar, els anxovers podien haver marcat 2-3 gols més tranquilament.

CF Palafrugell "A" 0 - FC L'Escala 3
Victòria clara i contundent davant un rival que s'ha mostrat inferior als anxovers, el resultat encara podia haver estat més ampli. Els primers dos gols els ha marcat en Joel i el tercer en Jordi de penal.

Semifinal: FC L'Escala 7 - CD Blanes "A" 0
Partit espectacular el jugat pels escalencs, sense cap mena de dubte el partit perfecte. Els anxovers han dominat totalment el partit i han jugat molt bé però a part s'ha tingut gairebé un 100% d'eficacàcia de cara a porteria, tot això davant un rival que ha quedat 3º a Preferent. Els gols els han marcat: Edgar (3), Pol (2), Marcos (1), David (1)
Final: Oar Vic "A" 0 (2) - FC L'Escala 0 (1)
Resultat totalemt injust ja que els escalencs han dominat totalment el partit, combinant i jugant molt bé i creant 4-5 ocasions molt clares de gol que no han sabut aprofitar, el rival per la seva banda només s'ha defensat i només s'ha acostat una vegada a la porteria defensada per Carlos sense massa perill. A manca de 30 segons l'arbitre ha anul.lat un gol totalment legal a la sortida d'un còrner a l'Aleix xiulant una falta inexistent a l'Edgar .

Gran Torneig el que hem disputat avui, el resultat de la Final totalment injust ja que s'ha estat molt superior al rival. Enhorabona nois!!! Força L'Escala!!!