RESUM: 2 TEMPORADES ALEVINS

TEMPORADA 2013-14

 

La Temporada va començar amb la majoria de jugadors de l'equip del Benjamí jugant amb l'Aleví "B" que va competir a la sempre competitiva i difícil 1ªDivisió integrada en la seva major part per Equips A (jugadors de 2n any) i es va aconseguir quedar meritoriament a meitat de Taula. L'equip el va entrenar en Xavi Alonso i el 2n era l'Agustí García. En Joel i en Marcos van formar part de la plantlla de l'Aleví "A" i amb l'Aleví B de tant i anaven a jugar van jugar 15 partits cadascun. La Plantilla estava formada per en Joan, Narcís, Aleix, Jordi, Ivan, Didac, Oriol, Biel i Pol (que era el seu primer any a l'equip procedent del PUF). A part de la Lliga es va jugar el MIC 2014 en que es va fer un paper històric ja que per primera vegada el FC L'Escala va guanyar 2 partits a la Fase de Consolació a on es va arribar a Semifinals caient eliminats davant l'Olot. I per últim es va jugar el Torneig del CE Llançà quedat Subcampions perdent la Final davant el CE Torelló.

Pel que fa a l'Aleví "A" es va competir a la máxima Categoria Catalana possible, la Preferent (jugant contra els "A" de Girona, Olot, Banyoles...) quedant classificats a meitat de Taula en una bona Temporada L'equip va quedar a meitat de taula després d'un començament dubitatiu, es va anar clarament de menys a més per acabar fent una bona Temporada. L'equip el va entrenar en Salam i el 2n era en David Puig. La Plantilla estava formada per Lluc, Nico, Leo (que es va lesionar i va plegar a mitjans de Lliga), Gerard, Marc Bagué, Martí Montsuñer (va estar tota la temporada lesionat), Iván, Victor, Marcos i Joel; hi van anar a jugar algun partit l'Aleix, en Pol i l'Oriol. A part de la Lliga també es va jugar el MIC 2014 en que es va fer un paper històric ja que per primera vegada el FC L'Escala va guanyar 2 partits a la Fase de Consolació a on es va arribar a Semifinals caient eliminats davant l'Olot. I a Final de Temporada es va jugar el Torneig del CF Base quedant Campions.

TEMPORADA 2014-15

 

Aquesta nova Temporada els membres de l'equip després de 6 temporades han quedat repartits en 2 equips: Aleví A i Aleví C.
Comencem per l'Aleví "A", entrenats per en Salam i com a 2n en David Puig i que han competit a la máxima Categoria Catalana possible la Preferent (jugant contra els "A" de Girona, Olot, Figueres...) quedant classificats a mitja Taula, una posició que per la Plantilla que es tenia ha estat una mica per sota del que es contava ja que hi havia equip per quedar 5º-6º però les lesions i la manca de punteria en el rush final de Temporada que no va permetre puntuar en molts partits que per joc i mèrits s'havia d'haver guanyat van impedir quedar en una posició més alta en Lliga. De totes formes, s'ha de felicitar a l'equip tant pel joc com per l'actitut mostrada durant tota la Temporada. La Plantilla ha estat formada per en Carlos (fitxat del EF Baix Ter), Sergi (1r any), David (1r any), Aleix, Marcos, Jordi, Oriol, Edgar (fitxat del UE Figueres), Joel i Pol. A part de la Lliga s'ha jugat el MIC 2015 en que s'ha tornat a fer un paper històric (millorant l'any passat) ja que per primera vegada el FC L'Escala ha guanyat 2 partits a la 1º Fase quedant 2º de Grup (només es va perdre contra el Barça) i es va Classificar per 1/8 Final quedant finalment eliminats per el FC Strikkers (USA). A més s'ha participat a 2 Torneig, a principis de Temporada, al Torneig At.Bisbalenc en que hi participaven equips de molt nivell: RCD Espanyol, CF Damm, CF Girona, UE Olot... que es va assolir una meritòria 6ªposició i a finals de Temporada al Torneig del EF Sant Feliu Guixols aconseguint el Subcampionat després de perdre la Final de forma totalment inmerescuda als penals contra l'UE Vic.

Pel que fa a l'Aleví "C", l'entrenador ha estat l'Antoni Batlle i el 2n Juan Lara es va competir a la 2ªDivisió (Grup 27) quedant classificats en 6ªposició després d'una molt bona temporada on l'equip ha merescut quedar més ben classifcat (podia haver  4t) però una mala ratxa de resultats però no de mal joc (en sis partits es van fer 25 pals i no es va estar encertat de cara a porteria) al inici de la segona volta ho va impedir. S'ha de felicitar al equip perquè gairebé en tots els partits de Lliga s'ha competit i donat el màxim i l'actitut ha estat la correcte. La Plantilla ha estat formada per Anass, Narcís, Joan, Iván, Pau (1r any), Moha, Didac, Biel, Thibaut (1r any) i Kayo (1r any). A part de la Lliga s'ha jugat el MIC 2015 en que s'ha tornat a fer un paper històric (millorant l'any passat) ja que per primera vegada el FC L'Escala ha guanyat 2 partits a la 1º Fase quedant 2º de Grup (només es va perdre contra el Barça) i es va Classificar per 1/8 Final quedant finalment eliminats per el FC Strikkers (USA).
A més a final de Temporada s'ha jugat el Torneig CE Cristinenc fent un gran Torneig ocupant la 3ªposició.