ALEVÍ "C": 11ªJornada (Diumenge, 21-12-2014)

Fitxa de PartitTemporada 2014-2015
 Data:  21/12/2014      Hora:  12:15 hALEVÍ SEGONA DIVISIÓ (GRUP 27)    Jornada 11

Lluís (56')

Derrota justa però excessivament abultada pels mèrits fets pels anxovers. El partit ha començat dominat pels costaners i ja al minut 2 ha gaudit d'una clara ocasió de gol però una gran parada del porter figuerenc ha impedit que s'avancessin al marcador. Al minut 4 els locals s'han avançat al marcador gràcies a un llançament de falta magistral d'en Moha. Els Figuerencs han estat 4-5 minuts en estat de "shock" però el conjunt escalenc no ho ha sabut aprofitar ja que ha dominat el joc però no tingut cap ocasió clara de gol per ampliar l'avantatje en el marcador. A partir del minut 9 els figuerencs s'ho han  "cregut" i han passat a portar el pes del partit però sense inquietar la porteria local, el gol de l'empat ha arribat el minut 12 després d'una bona jugada col.lectiva i s'ha arribat al final del primer parcial amb empat a 1. El segon quart, s'ha iniciat amb domini visitant encara que sense tenir ocasions de gol. Al minut 8 ha arribat la jugada clau del partit que fins llavors havia estat igualat, la FE Figueres ha marcat l'1-2 després d'una greu errada en la sortida de pilota del porter escalenc que ha permès al davanter marcar a porteria buida i pràcticament a la següent jugada s'ha tornat a repetir el mateix error en la sortida de pilota que ha tornat a penalitzar als costaners, dos gols en dos minuts que han deixat un complicat i desmoralitzador 1-3 al marcador en contra pels escalencs i just quan faltaven dos minuts acabar el segon període ha arribat el 4º gol en un corner en que un jugador visitant ha rematat totalment sol. Amb l'1-4 a mitja part tot ha estat més fàcil pel conjunt de la capital i partir d'aquí el partit l'ha tingut controlat el conjunt figuerenc. El segon gol local l'ha marcat en Joan en un molt bon llançament de falta. Avui l'equip tenia les baixes d'en Narcís i d'en Biel, pel que ens ha vingut a ajudar l'Aleix de l'Aleví "A" que ha fet un molt bon partit. Per part la seva part la UE Figueres s'ha reforçat amb dos jugadors de l'Aleví "A".
En definitiva, derrota justa davant un gran rival que a més ha vingut reforçat per dos jugadors del seu Aleví "A que juga a Preferent. Els escalencs ha notat molt les baixes ofensivament ja que s'ha jugat al davant amb jugadors amb poca presència física. Felicitar a l'equip per l'esforç fet, Enhorabona nois!!! A oblidar aquest partit que no ha estat el nostre millor partit i a pensar ja en el pròxim partit.