7    BONET AZNAR, MARC

ENTRENADOR

No en presenta

TARGETES

Tercera victòria consecutiva dels escalencs que els situa al 7º lloc de la Taula Classificatòria amb opcions d'acabar la primera volta en la 6ªposició. Els anxovers han començat els cinc primers minuts adormits i confiats i això en una Lliga tant competitva com aquesta penalitza molt, els del Plà de l'Estany ho han aprofitat i només començar el partit ja han tingut la primera opció per marcar i s'han avançat al marcador al minut 3. A partir d'aquí el partit ha estat un monòleg per part del conjunt costaner que ha aconseguit remuntar el partit i posteriorment situar un clar 3-1 al marcador abans d'arribar a la mitja part. Sense jugar molt bé s'han creat moltes opcions de gol que no s'han aprofitat, el partit semblava controlat però els banyolins en l'única aproximació a la porteria escalenca en els dos últims períodes han aconseguit marcar aprofitat un rebot després d'un bon llançament de falta que han estavellat al travesser. A partir d'aquí hi ha hagut uns minuts d'incertesa més per lo ajustat del marcador que pel perill que creaven els visitants, el gol de la tranquilitat que situava una aventatje de dos gols pels locals l'ha marcat en Marcos després d'una gran jugada col·lectiva. Els gols els ha marcat en Marcos per partida doble, l'habitual gol de'n Pol i l'altre l'ha marcat l'Edgar. Avui a part de la baixa d'en Joel que cada vegada té més a prop la tornada als camps, l'equip ha tingut la baixa de l'Oriol que estava malalt.
En definitiva, Important victòria del FC L'Escala que li permet escalar moltes posicions a la Lliga, en un partit que els escalencs tot i no desplegar un gran joc s'han mostrat superiors al rival i han merescut guanyar per més gols de diferència.