ALEVÍ "C": 12ªJornada (Diumenge, 11-1-2015)

Fitxa de PartitTemporada 2014-2015

Data:  11/01/2015      Hora:  12:00 hALEVÍ SEGONA DIVISIÓ (GRUP 27)    Jornada 12

TARGETES

Derrota davant el Líder de la Competició, el FC Borrassà que no ha perdut cap punt i que es l'equip més golejador amb diferencia 90 gols i el 2º menys golejat. La clau del partit ha estat l'inici de partit en que l'equip no ha sortit concentrat i pràcticament ha regalat els dos primers gols, tot i això els anxovers s'han sobreposat i ha reduït distàncies mitjançant  en Didac que ha marcat després d'un molt bon xut després d'una bona jugada col·lectiva, després d'uns minuts igualats ha arribat el tercer gol local després d'un "despiste" defensiu i el quart en un gran xut de gairebé mig camp que ha agafat a l'Anass avançat. A partir de llavors el joc joc ha esta igualat amb donini altern encara que els locals han aconseguit el cinquè gol després d'una gran jugada col·lectiva, amb un injust 5-1 s'ha arribat a mitja part. Els últims dos períodes els anxovers han desplegat un molt bon joc plantant cara als borrasencs en un partit amb domini altern en que els locals ha estat més encertats de cara a porteria. El segon gol l'ha marcat en Marcos després d'una gran jugada individual. Avui ens ha vingut a ajudar l'Aleix i en Marcos de l'Aleví "A" per suplir les dues baixes que teniem, en Joan i en Pau.
En definitiva, derrota davant el millor equip de la Categoria en un molt bon partit dels costaners en que ha penalitzat molt la desconnexió defensiva inicial que han permés al rival marcar dos gols en els primers cinc minuts, avui això ha suposat un lastre molt difícl de superar pel FC L'Escala.