14    VINUÉS GARCIA, ALEIX

ENTRENADOR

No en presenta

TARGETES

Cinquena victòria consecutiva molt important i justa dels anxovers davant un equip de la "Nostra LLiga" que situa a l'equip en 5ªposisció. Recordem que l'EF Ripollès va ser l'equip que ens vam trobar al Torneig de Camprodon quan erem prebenjamins i ens van guanyar a la Final, d'aquell equip la base segueix sent la mateixa però han perdut al seu millor jugador que va fitxar pel Barça i encara actualment hi és i com a un jugador important. Els escalencs han fet un partit molt complet davant un bon equip, el primer quart ha estat de tampteig i no hi ha hagut un clar dominador tots dos equips han gaudit d'un parell d'ocasions per marcar. Els darrers tres períodes el domini l'ha portat el conjunt escalenc desplegant un molt joc col.lectiu això si els ripollesos en jugades esporàdiques també han portat perill ja que tenen una bona part ofensiva. Tot i que els ripollesos s'han avaçat al marcador els escalencs han remuntat ràpidament el partit amb dos gols en cinc minuts que ha deixat el marcador en 2 a 1 a mitja part. Els darrers dos parcials els escalencs han estat millor que els visitants i han aconseguit situar un clar 4-2 al seu favor i inclús han tingut un parell de bones ocasion per deixar el partit sentenciat que no ha sabut aprofitar però a falta de 4 minuts per acabar el partit un gran gol dels ripollesos han deixat el marcador en una ajustat 4-3 que ha fet que els darrers minuts de partit fossin molt intensos, emocionants més per la incertesa del marcador que pel perill que han creat els visitants ja que no han creat cap més ocasió de gol. Avui ha tornat a jugar amb l'equip en Joel després de dos mesos lesionat, tot i marcar 2 gols de mica en mica ha d'anar agafant el ritme de Competició que tenen els seus companys i en Marcos ha tornat a marcar un bon gol per segon partit consecutiu i com sempre no ha faltat el gol d'en Pol que surt a gol per partit.
En definitiva,  victòria important del FC L'Escala que li permet acabar la primera volta en els llocs capdavanters de la Lliga a només 4 punts del 4ºClassificat, els tres primers classificats juguen un altra Lliga ja que porten molta diferència de punts respecte al quart Classificat.