ALEVí "C": 15ªJornada (Diumenge, 1-2-2015)

Fitxa de PartitTemporada 2014-2015

Data:  01/02/2015      Hora:  10:00 hALEVÍ SEGONA DIVISIÓ (GRUP 27)    Jornada 15

TARGETES

Victoria molt important ja que si avui els anxovers haguéssin perdut, els dos equips haguessin quedat separats per nomes 2 punts. El CF Esplais ha demostrat ser un molt bon equip, molt intens i ben posicionat defensivament i amb un bon joc ofensiu i ha posat les coses molt difícils als escalencs ja que només petits detalls han decantat. El partit ha estat igualat en tot moment i ha estat molt entretingut tant pel joc desplegat pels dos equips com per la igualtat que hi havia al terreny de joc i per la incertesa del marcador. Els escalencs han començat millor que els castellonins i el primer parcial ha estat totalment dominat per ells, aconseguint el gol i gaudint de bones ocasions per ampliar el marcador per la seva banda els visitants no han inquietat la porteria defensada per l'Anass. El segon període el joc ha estat més equilibrat i gairebe no hi han hagut ocasions de gol clares per cap equip, als escalencs se'ls hi ha anul.lat un gol legal ja que en Thibaut ha aprofitat un refus del pal després d'un gran xut d'En Moha per marcar però l'arbitre l'ha anul.lat considerant fora de joc, uns minuts abans els locals havien estavellat una pilota al travesser. Per la seva banda els de Castelló han aprofitat la primera ocasió de gol en tot el partit per empatar el partit just abans d'arribar al descans. El tercer i quart períodes han estat molt igualats i tot i que no hi ha hagut gaires ocasions de gol per cap del dos equips, n'hem comptat tres per equip, si el resultat arriba a ser un empat ningú ho hagues trobat estrany. El segon gol que a la llarga ha valgut els tres punts pels escalencs l'ha marcat en Thibaut després d'una gran assistència d'en Moha només començar el tercer parcial.
En definitiva, nova victòria anxovera que els consolida en els quatre primers llocs de la Categoria i que permet afrontar la segona volta amb confiança i seguretat.