EL HARCHE, SALAM

TARGETES

DE PAZ VIVE,
DAVID (52')

Nova derrota dels anxovers en un partit molt igualat que s'ha acabat decantant cap a l'equip que ha estat més encertat de cara a poteria. El domini del joc ha estat altern i en quant a ocasions de gol pot ser n'ha tingut alguna més l'equip local.
El partit ha començat molt bé pels costaners ja que portaven el control i dominaven clarament el partit, abans de marcar ja han gaudit d'una molt bona ocasió en que el porter local ha fet una bona parada a xut d'en Pol. El 0-1 ha arribat en un llançament de falta directa magistral per part d'en Pol després d'una flata comesa sobre Joel. A poc a poc el partit s'ha anat equilibrant i els locals han aconseguit el gol de l'empat just en la darrera jugada del primer després d'una clara falta en el "robo" d'un jugador local que l'arbitre no ha xiulat. El segon període ha esta de domini altern amb un parell d'ocasions de gol per equip que no sabut aprofitar. El tercer parcial ha estat la clau del partit, els bisbalencs han sortit molt endollats i en els cinc primers minuts han marcat dos gols que posaven les coses molt difícils als escalencs per poder remuntar el partit, però els costaners s'han refet hi han apretat els darrers minuts de parcial peró sense el premi del gol. El darrer període els visitants l'afrontaven molt motivats per poder aconseguir la remuntada i havien previst sortir forts per marcar ràpid i posar pressió als locals però tot ha sortit al revés ja que els bisbalencs han marcat el quart gol en la primera jugada aprofitant una greu errada defensiva, a partir d'aquí els jugadors de Salam no s'han enfonsat i han passat a dominar el joc i apretar de valent aconseguint marcar el 4-2 mitjançant en Pol en una magnífica definició en un u contra u amb el porter local despres d'una gran passada de Joel quan encara faltaven nou minuts per acabar el partit i hi havia temps suficient per aconseguir la remuntada. Amb els escalencs amb la moral alta després del gol han tingut un parell de bones aproximacions per aconseguir retallar distàncies però el porter ha fet dues molt bones intervencions. El partit s'ha "acabat" quan el Bisbalenc ha marcat el cinquè gol, els visitants de totes formes ho han seguit intentant però al final no ha pogut ser. Avui teniem la important baixa de l'Edgar i a part en Jordi només ha pogut jugar un període ja que s'ha lesionat. També cal remarcar que davant les baixes avui ens ha vingut a ajudar l'Erik del Benjamí "A" que ha estat bé.
En definitiva, derrota escalenca davant un rival directe en un partit igualat que l'ha guanyat l'equip que ha estat més efectiu de cara a porteria.