ALEVÍ "C": 17ªJornada (Dijous, 26-3-2015)

Fitxa de PartitTemporada 2014-2015

Data:  26/03/2015      Hora:  19:30 hALEVÍ SEGONA DIVISIÓ (GRUP 27)    Jornada 17

TARGETES

Quarta derrota en els darrers sis partits dels anxovers que segueixen en una dinàmica negativa pel que fa als resultats. De les 4 derrotes dues (Base Roses i Vilamalla) les podem considerar  com a partits que s'ha tingut una part (15 minuts) de laspsus de concentració o de ganes i intensitat i les altres dues (Fortià i Cadaqués) com a veritable mala sort afegida a la manca de definició, com avui ha estat el cas.  Avui ha estat una derrota totalment injusta perquè s'ha estat força superior al rival i només la manca d'efectivitat ha impedit la victòria, últimament l'equip no està gens encertat de cara a porteria només hem marcat 13 gols en 6 partits (a la primera volta amb els mateixos 6 partits vam marcar 34 gols), la mala ratxa marxarà!!!!
El partit s'ha disputat sobre un terreny de joc impracticable que feia molts anys (més de 20) que no es veia, el camp és de gram però amb una gran part de clapes de terra (60%) i a on hi havia herba, hi havia molts bonys fet que diicultava fer un joc de combinació, com a molt es podein fer dues passades seguides. L'equip ha començat  ben posicionat sobre el camp amb ganes i intensitat, el partit estava totalment controlat defensivament parlant ja que els locals no han inquietat la porteria escalenca i ofensivament aquest parcial ha costat ja que ens hem hagut d'adaptar al terreny de joc i només hem tingut un xut llunyà. El segon període ha seguit amb la mateixa tònica que el primer, partit controlat, tot i que no s'ha jugat molt bé, amb vàries ocasions de gol a favor, hem comptat: un xut d'en Biel, un d'en Moha, un remat de cap d'en Kayo que no ha entrat de miracle (dins l'àrea petita) i un xut al pal d'en Joan pel que fa als cadacasencs han marcat en la primera aproximació i després només n'han tingut una que ha parat l'Anass, s'ha arribat amb 1-0 al descans però amb moltes esperances pel joc desplegat pel conjunt escalenc de poder remuntar. El tercer i quart període ha estat un monòleg pels anxovers que han dominat el partit i han jugat força bé (molt bé pel que permetia el camp), els locals per la seva banda només han gaudit d'una ocasió clara de gol en els últims dos parcials, ha estat quan faltava un minut per acabar el partit i aprofitant una contra. Els escalencs en aquests dos períodes han tingut ocasions com a mínim per a guanyar el partit i el més normal hagués estat una victòria anxovera per un marge de 2-3 gols ja que a part de dominar i portar el pes del partit els visitants no han inquietat la porteria local. Com a ocasions n'hem comptat moltes: 2 u contra u d'en Biel amb el porter, d'en Moha 2 (un xut al pal i un xut de fora l'area que el porter ha fet una bona parada), 2 d'en Joan (una falta llançada al travesser i una altra falta que el porter ha parat molt bé), 1 d'en Kayo que no estat encertat en la definició i 2 d'en Didac (2 un contra davant el porter, l'últim a la darrera jugada del partit que tothom ja cantava el gol). Avui teniem la important baixa d'en Thibaut, s'ha de tenir que d'aquests 4 partits que hem perdut ell no hi era en 3 (Fortià, Base Roses i Cadaqués).
En definitiva, derrota  de l'equip de les que fa molta "ràbia" ja que s'ha estat superior al rival, avui a l'equip que no se li pot recriminar res ja que ha jugat amb intensitat i concentració defensiva, ha jugat força bé en el joc ofensiu (lo que el camp permetia) i s'han generat moltes ocasions de gol que no hem sabut aprofitar.
Ànims Nois!!!! El resultats tornaran a arribar!!! Força L'Escalaaaaaaa!!!