11    SALVA RABIONET, PAU

ENTRENADOR

LOPEZ SABATA, FRANCESC

TARGETES

En un matí assoleiat i que ha bufat lleugerament la Tramuntana, derrota amb regust dolç pels anxovers ja que en tot moment s'ha competit i se li ha posat les coses molt difícils a un equip com el Girona.
El partit ha començat amb els locals molt intensos i posats en el partit i la primera ocasió al minut 2 l'han tingut ells mitjançant Pol després d'una bona assistència de Joel. Tot seguit els gironins s'han posat les piles i han apretat això si sense sense disposar d'ocasions de gol, abans de marcar el primer gol però entre el minut 7 i 10 han tingut dues bones ocasions per inaugurar el partit però la primera en Carlos ha fet una gran parada i la segona no han estat encertats en la finalització i han enviat la pilota fora. El primer gol ha arribat amb una mica de fortuna pels visitants ja que han marcat després que un defensor toque´s lleugerament l'esfèrica després d'un xut i despistés a Carlos, el segon sense temps a reaccionar ha arribat al cap de dos minuts després d'una gran jugada col.lectiva dels de la Capital. Els anxovers per la seva banda han gaudit d'una altra bona ocasió de gol amb el marcador mitjançant l'Edgar i una altra bona d'en Marcos quan ja estavem 0-2. La resta de partit ha estat seguit amb el mateix patró, lleuger domini visitant que intentava portar el control del partit encara que no sempre ha pogut perquè avui els escalencs han pressionat molt bé i quan es tenia la pilota es jugava amb molt cirteri i pel que fa a ocasions de gol cada equip gairebé ha tingut les mateixes els escalencs a  part del gol n'han tiongut 4-5 i els gironins 5-6. El gol costaner l'ha marcat en Pol després d'una gran xut de fora l'àrea que ha fet inútil l'estirada del porter gironí i ha arribat un pèl tard (quan faltava un minut) perquè es pogués intentar aconseguir l'empat.. A remarcar avui el gran partit i treball que ha fet cadascun dels jugadors escalencs tant per intensitat i ganes com pel joc desplegat. Cal assenyalar que avui teniem la baixa d'en Jordi que encara estava lesionat del abductor del darrer partit de La Bisbal.
En definitiva, derrota escalenca davant un gran rival en un partit que els escalencs han estat molt bé i han fet patir de valent als gironins
Aquesta és la linea a seguir d'aquí al Final de Temporada, a partir d'avui mateix i durant la Setmana Santa a pensar i a preparar-se pel MIC que sempre agrada i fa molta il.lusió als nois. Aquest any ens ha tocat l'AE Monells, el FC Barcelona i el Sidney, esperem fer com a mínim tant bon paper com en el MIc 2014. A disfrutar-ho!!!!!