ALEVÍ "C": 14ªJornada (Dilluns, 6-4-2015)

Fitxa de PartitTemporada 2014-2015

Data:  06/04/2015      Hora:  10:30 hALEVÍ SEGONA DIVISIÓ (GRUP 27)    Jornada 14

IVAN (43')

Derrota totalment injusta i dolorosa dels anxovers que afrontaven la visita a La Jonquera amb ganes d'acabar amb la ratxa negativa de resultats de l'últim mes i mig. El partit d'avui ha estat gairebé un calc que el de Fortià i el de Cadaqués, moltes ocasions pels escalencs amb 6 pals inclosos i els rivals que aprofiten per marcar en 5 de les 7 aproximacions a la porteria, unes vegades per mèrit propi (2 gols) i altres per manca de concentració i contundència de la defensa anxovera. Resultat injust ja que com a mínim els escalencs mereixien l'empat i el més normal hagués estat una victòria per 1 o 2 gols de diferéncia, tant pel joc com per les ocasions disposades com per la intensitat i ganes que avui s'han posat. El partit els primers 10 minuts han estat totalment controlats pels escalencs això si sense crear perill a la porteria local, els jonquerencs per la seva banda tampoc inquietaven la porteria defensada per Anas i havia una certa manca d'actitud per anar amb decissió d'anar a guanyar el partit però el partit estava sota control. En 3 minuts de descontrol i manca de concentració i manca d'intensitat els locals ho han aprofitat per deixar un preocupant 2-0 en el marcador al final del primer parcial. El segon període ha estat totalment dominat pels visitants creant vàries ocasions de gol entre elles un xut al pal d'en Biel i un d'en Thibaut a part de que el porter ha fet dues grans intervencions a xuts de falta directa per la seva banda els locals no s'han acostat a la porteria rival. El 2-1 l'ha marcat en Biel amb un bon xut des de la frontal de l'àrea just abans d'arribar a mitja part. El tercer període també ha estat escalenc creant vàries ocasions de gol entre elles un pal d'en Kayo i un d'en Moha, a part d'un parell de xuts d'en Kayo que han sortit llepant el pal però quan l'empat semblava més a prop ha arribat el 3-1 en un llançament de banda que els jonquerencs han aprofitat molt bé un "despiste" defensiu escalenc, els visitants han acusat el cop i des del tercer gol fins al final del tercer parcial no han inquietat la porteria local per la seva banda els jonquerencs només han disposat d'una falta directa que l'Anas ha parat molt bé. Al darrer període el FC L'Escala ha sortit decidit a pel partit i de seguida en Didac ha marcat el 3-2 en una bona jugada individual, a la jugada següent en Moha ha estavellat un xut al pal que hagués estat l'empat a 3 i a la primera aproximació que han tingut els locals han marcat el 4-2 després d'una excel.lent jugada inidividual. Els escalencs han estat un parell o tres de minuts "tocats" però s'han refet i han marcat el tercer gol mitjançant en Joan quan encara quedava temps per empatar i inclús guanyar. Han tornat a estar a punt d'empatar però novament l'esfèrica s'ha estavellat al pal després d'un gran xut d'en Joan. A manca de dos minuts per acabar el partit els locals han marcat el 5-3 després d'un mal refús de la defensa visitant. Els anxovers encara han tingut temps per marcar el 5-4 a través d'un gran xut de fora l'àrea de l'Ivan quan encara mancava un minut, els escalencs encara han tingut la darrera ocasió per empatar el partit però el xut d'en Didac ha sortit massa creuat. En definitva, derrota totalment injusta que no permet a l'equip sortir de la dinàmica negativa de resultats. A seguir treballant que els resultats arribaran... Força L'Escala!!!