ALEVÍ "A"/"C": MIC 2015 (Abril 2015)

FC L'ESCALA 4 - AE MONELLS 0 (1º Partit Lligueta)(1-4-2015)

Gran partit dels escalencs que han passat per sobre el rival ja que en tot el partit no s'han acostat a la porteria escalenca. Per la seva banda els costaners a part dels gols han tingut vàries ocasions clares de gol que no han pogut aprofitar. L'AE Monells a part dels jugadors del seu equip veia reforçat amb 3-4 jugadors de poblacions properes. Els gols escalencs han estat marcats per en Joel (2) i en Moha (2).

FC L'ESCALA 0 - FC BRCELONA 12 (2º Partit Lligueta)(2-4-2015)

Partit que els locals afrontaven amb moltes ganes i que havien plantejat per retrassar la victòria del FC Barcelona con més minuts millor, però no ha sortit com esperavem perquè a la primera jugada i en una jugada amb molta sort després de dos rebots els blaugrana han inaugurat el marcadror, a més a més al minut 3 l'arbitre s'ha inventat una falta increible favorable al barça que només ha vist ell ja que el jugador escalenc no ha tocat al rival (que ni tan sols demanava res)i això ha acabat d'enfonsar als anxovers, tot iaixò l'equip ha comptetit en tot moment i s'ha arribat al minut 21 amb el mateix 0-2 al marcador, la primera part ha acabat 0-4. El FC Barcelona com era lògic i d'esperar ha estat superior en tot moment als escalencs i ha mostrat un gran joc tant col.lectiu com individual, això si el resultat ha estat massa abultat perquè els blaugrana han tingut un index d'efectivitat espectacular, ja que inclús han marcat tres gols de fora  l'àrea amb xuts espectaculars (res habituals en aquesta edat inclu pels culers) . S'ha de destacar el gran partit que han fet els escalencs en quan a intensitat  defensiva i ganes ja que el Barça no ha afluixat la marxa en cap moment i no ha aixecat mai el peu de l'accelerador ni quan el resultat era clarament favorable als seus interesssos

FC L'ESCALA 1 - FC SIDENY OLIMPIC 0 (3º Partit Lligueta )(3-4-2014)

Victòria històrica dels escalencs que els permet passar per primera vegada al MIC a 1/8 Final ja que s'han guanyat dos partits a la Lligueta. El partit ha estat dominat pels escalencs encara sense tenir massa ocasions de gol, el partit l'ha decidit un  gol d'en Pol de còrner directe. La primera part ha estat totalment dominada pels escalencs que a part del gol ha gaudit d'un parell de bones ocasions per ampliar el marcador, els australians per la seva banda no han inquietat la porteria defensada per en Carlos. A la segona part els 15 primer minuts han estat igual que a la primera part domini escalenc, aquesta vegada sense tenir ocasions de gol i els visitants que gairebé no passaven de mig camp. Els darrers 10 minuts han estat diferent el Sidney ha passat a dominar lleugerament el partit aprofitant el cansament local però no ha tingut cap ocasió de gol, això si el partit ha estat emocionant i amb nervis per part dels escalencs perquè qualsevol jugada aïllada podia suposar l'empat australià. Assenyalar que amb la victòria hem afavorit a l'UE Figueres ja que ha passat ronda ja que han estat el 2º millor 3r, si els anxovers haguéssin empatat aquest partit els figuerencs haurien estat eliminats.

FC L'ESCALA 0 - FC STRIKKERS (USA) 5 (1/8 Final )(3-4-2014)

Molt bon partit del FC L'Escala en quan a intensitat i ganes ja que ha competit en tot moment i no ha abaixat mai els braços davant un equip americà que és molt potent ja que és una Selecció de California. El pes i domini del partit gairebe l'ha tingut l'equip americà en la totalitat del partit i els escalencs només han tingut un parell d'aproximacions a la porteria contrària sense massa perill. Els escalencs han tingut el partit controlat fins al minut 12 que ha estat quan han marcat el primer gol els visitants, abans gairebé no havien inquietat la porteria local i no havien tingut ocasions clares de gol. Després al minut 17 ha arribat la jugada que ha marcat molt el partit i que es pot dir que l'ha decidit, l'arbitre s'ha inventat un penal i els americans ho han aprofitat per marcar el 0-2. A partir d'aqui, amb els escalencs conscients que seria molt difícil remuntar i acusant el cansament i el cop moral ja no han inquietat la porteria visitant. Això si s'ha defensat amb molt ordre i han aconseguit arribar amb el 0-2 quan faltaven 7 minuts per acabar el partit, després el FC Strikers ha marcat 3 gols consecutius, aprofitant diversos canvis i el "baixon" físic dels anxovers.

EN DEFINITIVA, TORNEIG HISTÒRIC DELS ESCALENCS, JA QUE AL GUANYAR DOS PARTITS A LA PRIMERA FASE HA ESTAT LA PRIMERA VEGADA EN LA HISTÒRIA DEL MIC QUE EL FC L'ESCALA PASSA DE RONDA. S'HA DE DESTACAR EL GRAN TREBALL DEFENSIU I D'INTESNITAT COL.LECTIVA EN TOTS ELS PARTITS I EL GRAN JOC OFENSIU EN ELS DOS PARTITS QUE S'HAN ACONSEGUIT GUNAYAR.