8  VERDAGUER CORTES, SERGI

ENTRENADOR

EL HARCHE, SALAM

TARGETES

Derrota totalment injusta en un partit marcat per l'actuació parcial de l'arbitre i novament (igual que el dia de Banyoles) per la manca d'encert de cara a porteria dels anxovers. El resultat més just i normal pel futbol desplegat i per les ocasions de gol hagués estat una victoria escalenca per un marge de 2-3 gols.
El partit ha començat amb un domini aclaparador del conjunt costaner que no deixava passar al rival de mig camp. Al minut 1 l'arbitre ha anul.lat un gol a l'Edgar d'un fora de joc totalment inexistent, a la següent jugada els visitants han estavellat una pilota al pal, després s'han tingut dos o tres uns contra uns que no s'han aprofitat i fins i tot hem fallat un penal al minut 10. Els locals per la seva banda han marcat el primer gol a manca d'un minut per acabar el primer parcial, en la primera aproximació a porteria aprofitant un penal que només ha vist l'arbitre, fins i tot els jugadors locals no s'havien adonat que l'havia xiulat i se n'anaven cap al seu camp a situar-se defensivament. El segon període ha estat la mateixa els escalencs dominant clarament i els ripollesos replegats defensant-se com bonament podien, els visitants han tornat a tenir 4-5 ocasions molt clares de gol, dos uns contra un, dos bons xuts i una jugada en que la defensa ha tret per dues vegades l'esfèrica damunt la mateix línia de gol quan tothom cantava el gol. Quan més a prop estava l'empat i les opcions de victòria pels escalencs, ha arribat el segon gol local, precedit d'una falta a un davanter empordanès arran d'àrea de l'EF Ripollès i amb el posterior contracop que han fet els locals i que ha acabat rematant un davanter en un clamoròs fora de joc (2 metres com a mínim). Els anoxvers han acusat el cop i els darrers minuts del segon parcial no han inquietat als locals. L'inici de la segona ha estat fulgurant per part anxovera i es podia haver remuntat el partit tranquilament però unes vegades la manca d'encert, d'altres la mala sort i d'altres el magnífic treball de l porter local ho han impedit. A mesura que passaven els minuts els visitants cada vegada creien menys en la remuntada i a pesar que es dominava clarament no es creavent tantes ocasions de gol, els locals per la seva banda no inquietaven la porteria defensada per Carlos. A manca de 3 minuts els ripollesos han marcat el tercer gol després de culminar un bon contracop. A manca d'un minut per acabar ha arribat la jugada que ens demostra quina mena de personatje és el "Senyor Col.legiat", amb el resultat de 3-0 i el partit decidit, després d'una jugada d'en Joel en que s'ha desfet d'un rival, s'ha driblat al porter i quan anava a marcar a porta buida un defensa en voler treure la pilota ha impactat claramanet sobre el peu d'en Joel que ha quedat estés damunt el terreny de joc, penal clar com deia tothom (inclus els seguidors locals), doncs no!! davant l'estufaccio de tots els assistents al partit l'arbitre no ha volgut assenyalar el penal davant la impotència dels jugadors escalencs que avui s'han sentit perseguit i perjudicats per la seva nefasta actuació. Feia molts anys que no veiem un arbitratje així en Futbol Base, avui l'arbitre  a part de ser molt dolent ha demostrat ser una mala persona... Esperem no haver-no de creuar mai més amb un elemnt aixi!!!
En definitiva, derrota escalenca totalment injusta, ja que hi ha influit molt l'actuació arbitral i a part la manca d'encert de cara a porteria dels anxovers després d'haver dominat clarament tot el partit i haver disposat de 8-9 ocasions de gol claríssimes.