ALEVÍ "C": 29ªJornada (Dissabte, 23-5-2015)

Fitxa de PartitTemporada 2014-2015

Data:  23/05/2015      Hora:  17:30 hALEVÍ SEGONA DIVISIÓ (GRUP 27)    Jornada 29

TARGETES

Victòria important i merescuda davant un gran equip, que ens permet si aconseguim guanyar a la darrera jornada al camp del CF Esplais acabar la Lliga en la 5ªPosició. Els anxovers s'han mostrat durant els primers tres parcials molt superiors al rival, ja que han dominat totalment el joc i a part dels tres gols han creat 4-5 oportunitats de gol més claríssimes, els jonquerencs per la seva banda en els primers tres períodes no han xutat a porteria. Al inici de l'ultim període els escalencs han gaudit d'una clara ocasió per marcar el 4-0 però no l'han aporfitat a la següent jugada els visitants han marcat el primer igual i els locals han estat 5-6 minuts molt nerviosos fet que ha aprofitat la UE La Jonquera per apretar de valent, fins i tot han marcat el 3-2 encara a manca de 10 minuts per acabar el partit però llavors els anxovers han tret caràcter i han passat a dominar el partit creant dues o tres bones oportunitats per marcar el 4º gol entre ells un xut al pal i dos un contr un amb el porter. El gol de la tranquilitat l'han marcat en Thibaut a la sortida d'un corner en que ha rematat espectacularment de cap al fons de la xarxa. Avui faltaven l'Anass i en Didac i ens ha vingut a ajudar l'Arnau de l'Aleví "D" que ha fet un gran partit.
En definitiva, gran partit dels costaners en que han derrotat a un gran equip, en un partit que han dominat i portat la iniciativa durant 50 minuts en els quals s'ha jugat molt bé i s'han crean moltes ocasions de gol, defensivament només s'ha patit durant 6 minuts del darrer període.